fbpx

Klik voor meer informatie

BusinessontheMove-Klassement
KAN JE OOK NIET STIL ZITTEN OP HET KANTOOR OF THUIS
Kan je ook niet stil zitten op het kantoor, of wil je met je collega’s graag samen competitief sporten en het opnemen tegen andere bedrijven? Meld je dan aan voor de Business Games! 
Eens wat anders dan een businessclub of bedrijvenvereniging, eerst lekker bewegen en daarna pas netwerken! Je kunt jouw bedrijf vrijblijvend inschrijven voor de Business Games, hierna kan je bepalen met welk evenement jij en je collega’s mee kunnen gaan doen. Bij elk evenement verdienen deelnemende bedrijven punten en maken kans op extra punten als je in de top 3 eindigt.

Welke Business Games mag je van ons verwachten

Positief beweeg klimaat

Wij verbinden maatschappelijke vraagstukken van verenigingen en de behoefte van bedrijven om in beweging te komen en bij te dragen aan een positief beweeg klimaat. Er is een platform gecreëerd waardoor het mogelijk is om als bedrijf in te schrijven voor één van de Games. Deze Games worden gehost door (sport)verenigingen en zullen straks maandelijks plaats vinden. Zo krijgen de verenigingen een welverdiend podium en jullie krijgen een geweldige Game en Clinic, van de specialisten!

Clinic / Event op maat

Wil je als bedrijf niet ongetraind het speelveld betreden? Wij zorgen voor clinics en/of workshops die aansluiten bij jullie wensen en de komende Business Game. Op deze manier kom je beslagen ten ijs en staat niks het sportieve plezier nog in de weg.

Wil je juist met je bedrijf/afdeling iets beweeglijks ondernemen? Wij denken graag mee, faciliteren en begeleiden dit geweldige initiatief. Samen verzinnen we de leukste events, die beweeglijk, uitdagend en gezellig zijn. Samen staat centraal!

We creëren

 1. … verbindingen voor bedrijfsleven
 2. … meer plezier in sport en bewegen
 3. … meer oog voor duurzaamheid
 4. … gemotiveerde, enthousiaste partijen die verder gaan dan ‘gezond zijn’
 5. … gezellige en beweeglijke netwerkevents

Investering

De investeringen kunnen per Game verschillen (afhankelijk van type Game/duur/grootte van het team). Bij ieder event wordt de catering verzorgd en zal er een Gamespeaker aanwezig zijn om een passend thema te behandelen.

Fans van Business on the Move

VERTEL MIJ MEER!

  PROMO

  NIEUWSBRIEF

  info@businessonthemove.nl
    | 0642769000  | Disketteweg 1 | 3821 AR Amersfoort | btw: NL003140077B39 | KvK: 76818586
  Algemene voorwaarden